Urime muajin e shenjtë të Ramazan’it

Lajme
Muaji i shenjtë i Ramazan’it, për besimtarët e fesë Islame këtë vit fillon:
-nga dita e martë me datë 13 prill 2021
-deri të mërkurën me datë 12 maj 2021
Të enjten me 13 maj 2021 do të jetë festa e Fitër Bajramit.
Shkarko Imsakijen 2021 si pdf fil (https://bit.ly/39W7rDi) të përpiluar bashkërisht nga Bashkësia Islame Shqiptare në Danimarkë & Xhamia Qendrore Shqiptare në Danimarkë dhe nga Shoqata Kulturore Shqiptare – Nerashti- Danimarkë.
Ju urojmë Agjërim të lehtë
Redaksia Aktuale.dk