Një histori suksesi në Danimarkë

Melisa Ismaili, shqiptare nga Danimarka me prejardhje nga Tetova nga ana e babait dhe nga Ferizaji nga ana e së ëmës fillon të shkruajë historinë e suksesit. Historia e suksesit filloi para 5 viteve kur Melisa filloi ushtrimet e para në Taekwando në njërin nga klubet e Taekwandos në Kopenhagë të Danimarkës. Melisa sukseset e […]

Lexo më shumë...

Z.Muj Berisha – kandidat për këshilltarë në komunën Lolland në Danimarkë

Zgjedhjet Komunale dhe Regjionale 2021 në Danimarkë, këtë rradhë janë të pasura mirë me kandidat shqiptarë për këshilltarë në komuna dhe regjione. Z.Muj Berisha kërkon mandatin e tretë si këshilltarë në komunën Lolland. Votoni dhe përkrahni z.Muj Berisha i cili ka kontribuar dhe punuar shumë në këtë komunë për shkollim, punësim, barazi, mirëqenie dhe kushte […]

Lexo më shumë...

Z.Mexhatit Latifi – kandidat për regjionin e Nordjyllandit në Danimarkë

Në këto Zgjedhjet Komunale dhe Regjionale 2021, z.Mexhaiti kërkon mandatin e tretë si këshilltar në regjionin e Nordjyllandit. Votoni dhe përkrahni z.Mexhait Latifi i cili ka kontribuar shumë në këtë regjion për barazi, mirëqenie si dhe në fushën e mjekësisë. Z.Mexhait Latifi njihet shumë edhe si njeri human i cili ka ndihmuar shumë për vendlindjen […]

Lexo më shumë...

Si mbahen zgjedhjet në Danimarkë?

Zgjedhjet në Danimarkë mbahen si një ditë feste, të qeta dhe me buzëqeshje të votuesve. Zgjedhjet mbahen në ditë pune dhe jo në ditë pushimi. Fushata zgjedhore zgjat vetëm 3 javë dhe mbahet me 2-3 debate televizive. Prezantimi i programeve partiake/ zgjedhore bëhet në internet. Zgjedhjet në Danimarkë mbahen me lista të hapura të kandidatëve. […]

Lexo më shumë...

ARBRESH USEINI- kandidate për këshilltare në Zgjedhjet Komunale & Regjionale në Danimarkë 2021

Të martë me 16 nëntor, në zgjedhjet komunale dhe regjionale në Danimarkë 2021, gjithë shqiptarët që jetojnë në komunën Rødovre, kanë mundësi të votojnë shqiptaren e parë Arbreshë Useini, si këshilltare në komunën Rødovre. Arbresh Useini ka shpirt zemërgjërë që punon për një shoqëri të barabartë dhe që ka qëllim mirëqenien e banorëve në komunën […]

Lexo më shumë...