Shërbime qytetare në DK

Shërbime informative për banim në Danimarkë

 

www.nyidanmark.dk – si ti marrësh lejen e qëndrimit ose vizë në Danimarkë – në 16 tjera gjuhë përvec shqip

www.finfo.dk  – gjithëcka për sistemin shtetëror dhe administrativ ne Danimarkë

www.kvinde.finfo.dk  – faqe për femrat e huaja në Danimarkë

www.kk.dk  – faqja zyrtare e komunës së Kopenhagës

www.aok.dk  – gjithëcka për aktivitetet në qytetin e Kopenhagës

www.denmark.dk  – gjithëcka për Danimarkën në gjuhën angleze

www.visitcopenhagen.dk  – nëse mendoni të vizitoni qytetin e Kopenhagës

www.familiestyrelsen.dk  – gjithcka për penzionet ne Danimarkë, emrimin e femijeve, familjen, etj.

www.personregistrering.dk  – per ndryshim te emrit personal, dhe shërbime personale ne Daniamrkë, etj.

Lexues të nderuar këto janë disa nga linket që ne ua preferojmë, nëse dini dhe JU ndonjë tjetër, na shkruani që t’i publikojmë dhe të jenë në shërbim të qytetarëve.