Ambasada e Maqedonisë së Veriut

Ambasadat

Lexues i nderuar. Këtu ju ofrojmë adresat e ambasadave të shteteve nga vijnë bashkatdhetarët tanë shqiptarë që jetojnë në Danimarkë. Ambasadat e shteteve në vijim ofrojnë shumë shërbime konsullore nëpërmjet telefonit, shërbime online/ digjitale si dhe drejtpërdrejtë në adresën e tyre, prandaj është mirë që shfrytëzoni këto shërbime.

Ambasada e Republikës së Maqedonisë së Veriut në Danimarkë
Adresa: H.C. Andersens Boulevard 37, 2. tv.
1553 København V

Tel: + 45 42 55 52 01
Tel.: +45 39 76 69 20
Tel.: +45 39 76 69 28
Fax: +45 39 76 69 23
https://copenhagen.mfa.gov.mk/sq

copenhagen@mfa.gov.mk