Roaming falas në gjithë Ballkanin dhe në BE

Lajme

Nëse planifikoni pushimin veror dhe mendoni se sa do të harxhoni për abonimin e mobilit jashtë Danimarkës, tani më këtë brengë duhet ta largoni nga mendja.

Abonohu në njërën nga këto dy kompani të telefonisë mobile cbb.dk dhe 3.dk në Danimarkë dhe ju mund të përdorni telefonin tuaj mobil pa asnjë pagesë shtesë në gjitha shtetet e Ballkanit dhe në gjitha shtete e BE, njësoj sikurse në Danimarkë.

CBB është kompania që këtë ofertë e ka patur prej disa viteve, por nga 22 mars 2021 edhe kompania 3.dk, përveç shteteve të BE, e zgjeroi rrjetin e roaming’ut falas edhe për gjithë shtetet e Ballkanit.

Lexo më tepër:

https://www.cbb.dk/cbb-eu-world/

https://www.3.dk/hjalp/bliv-rejseklar/

Nga: Bardhyl Islami