URIME FITËR BAJRAMI

Lajme

URIME FITËR BAJRAMI, për gjithë lexuesit tanë të besimit Islam, që sot pas 30 ditëve të agjërimit në muajin e shenjtë të Ramazanit, festojnë bashkë me familjet e tyre dhe me shoqërinë ku jetojnë, duke ndarë mirësi, lumturi, shëndet dhe paqe në mes veti.

Me nderime

Redaksia Aktuale