Tour De France në Danimarkë

Meso per danimarken

Danimarka festoi verdhë ditën e mërkurë me 27 korrik. Në Kopenhagë u përmbyll gara në çiklizëm “Tour de France” e cila filloi para tre javëve poashtu në Kopenhagë.

Në këtë ditë festa në Kopenhagë ishte edhe më e madhe dhe krenare për danezët, sepse fituesi i Tour de France për këtë vit është danezi 25 vjeçar Jonas Vingegård Rasmusen (çiklist i ekipit Jumbo – Visma).

Urime dhe suksese çiklistit Jonas Vingegård.

Nga: Bardhyl Islami