Shenja të reja në komunikacion për biçikleta në Kopenhagë

Meso per danimarken
A i keni vërrejtë këto ditë ca shenja të reja nëpër shtigjet për biçikleta në qytetin e Kopenhagës?

Këto shenja të reja të udhëzojnë ty për super rrjetin e ri të shtigjeve për biçikleta, që është zmadhuar me 5 supershtigje të reja që shtrihen rreth e përqark Kopenhagës, duke përfshirë Allerød, Frederikssund dhe Vanløse, së bashku me gjitha shtigjet në mes të qytetit.

Ju falemenderoj që përdorni biçikletën mbrenda dhe jashtë qytetit.

Komuna e Kopenhagës – www.kk.dk

Nga: Bardhyl Islami