Norvegjia lehtëson kufizimet për banorët e Danimarkës

Lajme

Nga dita e shtunë me 26 qershor, Norvegjia lehtëson kufizimet për banorët e Danimarkës që janë vaksinuar me të dy vaksinat. Kjo lehtëson udhëtimin për 1.6 milionë banorë të Danimarkës që kanë marrë të dy vaksinat dhe tani mund te udhëtojnë pa asnjë problem në Norvegji. Lehtësimi më i madh është se tani danezët nuk duhet të qëndrojnë në karantinë nëse udhëtojnë në Norvegji.

Nga 5 korrik 2021, Norvegjia lehtëson gjitha kufizimet për gjitha ato shtete që ata do t’i shpallin me ngjyrë të gjelbër.

Nga: Bardhyl Islami

Burim info: Tv publik danez DR