KF Liria përfundoi sezonin vjeshtor 2021

Lajme

Klubi futbollistik LIRIA nga qyteti i Herlev’it, i cili ndodhet 12 km larg kryeqytetit të Danimarkës, në fundjavën e kaluar, respektivisht të shtunën me 6 nëntor përfundoi sezonin vjeshtor me fitore prej 3:1 kundër KF Albertslund IF.

KF Liria garon në serinë e parë në Sjællandserie në Danimarkë. Këtë sezonë vjeshtore, KF Liria pas 13 ndeshjeve të luajtura ndodhet në vendin e 9 në mes të tabelës.

KF Liria, përveç ekipit të parë, ka edhe 3 ekipe tjera që garojnë në tre liga tjera rajonale në ishullin e Sjælland’it. KF Liria, me gjithësej 4 ekipet që ka, angazhon një pjesë të madhe të rinisë shqiptare, duke i aktivizuar për çdo fundjavë.

Sezoni pranverorë fillon në muajin mars 2022.

Nga: Bardhyl Islami

Burim info: https://www.liriafk.dk dhe https://www.facebook.com/PassionStolthedLiria