Moti në Danimarkë

Lajme

Në ditët e ardhshme të kësaj jave do të mbizotërojë VAPË në gjithë Danimarkën.
Ky mot i nxehtë vjen si pasojë e një vale të nxehtë e ajrit që do të vijë nga jugu dhe do të arrijë deri në shtetet Skandinave.
Dita më e nxehtë e javës pritet të jetë dita e premte, ku temperaturat pritet të kalojnë mbi 30 gradë celsius.

Nga: Bardhyl Islami

Burim info: tv2.dk dhe dmi.dk