Kosova vs Zajednica

Lajme
Kosovaret bashke me miqtë e NATO’s fituan luften me 1999 kunder Serbise, por jane duke e humbur tani ne tavoline.

Pasi te shikoni keto 2 pjese te dokumentarit exclusive te dates 22 nentor 2015, do t’iu kujtohen disa gjera qe nuk duhet te harroje asnje shqiptar dhe veçanërisht kosovarët. Tani e kuptoj shume me mire Vetëvendosjen se përse reagon ne kete menyre si ben tani. Shikoni se si serbet i ndryshojne tekstet e marreveshtjes qe bejne me Kosoven dhe ne prani te nderkombetareve veprojne ashtu si ato i perkthejne dhe si u konvenojne, dhe JO ashtu si jane marre vesht ne marreveshtje.

Me kete “marreveshtje” Kosova e humb 1/3 e territorit dhe minieren e Trepcës.
Duhet te hapin SYTË mire kosovaret me serbet. NUK duhet te harrojne kosovaret qe serbet qe nga viti 1100 kane ardhur nga Rusia per te pushtuar troje.

 

Exclusive pjesa 1 – 22 nëntor 2015

 

Exclusive pjesa 2 – 22 nëntor 2015

Nga:  Bardhyl Islami