Gëzuar Pashkët

Lajme

Gëzuar PASHKËT, gjithë lexuesve të fesë krishtere që pas 40 ditëve agjërim, sot ndajnë mirësi, lumturi, shëndet dhe paqe me familjet e tyre dhe me shoqërinë ku jetojnë.

Me nderime

Redaksia Aktuale