KF Liria filloi sezonin e ri me fitore

Lajme

Sot, klubi futbollistik Liria FK nga Herlevi i Danimarkës, filloi sezonin e ri 2020/2021 me fitore minimale ndaj klubit futbollistik Stenløse BK. KF Liria sivjet garon në Serinë e ishullit të Shelandit në ligën e 1 ose në danisht ”Sjællandsserie/ Pulje 1”.

Këtë vit Liria FK ka bërë ndryshime në kryesi, përforcime në lojtarë, ndryshime në ekip, ndryshime në webfaqe, ndryshime në facebook për informacione me publikun si dhe ka shumë anëtarë të rregjistruar si përkrahës të denjë gjatë gjithë sezonit.

Me këto ndryshime dhe me këte rrezultat që nga fillimi i sezonit, Liria FK shpreson shumë për adhuruesit e saj.

Burim info:

https://www.liriafk.dk/

https://www.dbu.dk/resultater/pulje/329168

Nga: Bardhyl Islami