Kap botën (Grib Verden) projekt për rininë e Danimarkës

Lajme

Kap botën, ju jep përgjigje për shumë nga pyetjet që lindin kur planifikoni një qëndrim jashtë Danimarkës. Këtu do të gjeni informacion dhe frymëzim për ata që duan të studiojnë, punojnë ose të bëjnë një praktikë/trajnim jashtë vendit.

Ju largoheni me emocione, ëndrra dhe pritshmëri dhe ktheheni në shtëpi me zhvillim personal dhe miqësi të reja.

Kap botën, drejtohet nga Ministria e Arsimit dhe Kërkimit e Danimarkës

Burim info: https://gribverden.dk/

Nga: Bardhyl Islami