Pastruan falas sheshin e Kopenhagës

Ata morrën përsipër pastrimin e qytetit, përderisa gjithë banorët tjerë të qytetit të Kopenhagës festuan dhe shkuan të pirë në shtëpitë e veta. Ishte ora 9.00 e mëngjesit të 1 janarit 2020 kur anëtarët e organizatës Muslimanët për Paqe që veprojnë në Kopenhagë, morrën përsipër pastrimin falas të sheshit të Kopenhagës. Që nga viti 2012 […]

Lexo më shumë...

Shqiptarët në RMV festojnë nëntorin

Shqiptarët e Maqedonisë së Veriut filluan festimin e festave të nëntorit me koncertet e artistëve shumë profesional të Ansamblit të Këngëve dhe Valleve Shqiptare të R. Së Maqedonisë së Veriut. Premiera koncertale apo koncerti i parë i Ansamblit të këngëve dhe valleve shqiptare ne RMV filloi mbrëmë të shtunën me 16 nëntor pikërisht aty ku […]

Lexo më shumë...

Shtrenjtohen çmimet për parkim në Kopenhagë

Me lëshimin në përdorim para një muaji të Metro’së në pjesën tjetër të qytetit të Kopenhagës, komuna e Kopenhagës ka për qëllim që banorët e saj të përdorin sa më shumë që është e mundur mjetet e trafikut urban si trenat urban, metro’të dhe autobusët urban. Me këtë banorët kontribuojnë në zvogëlimin e ndotjes së […]

Lexo më shumë...