Njoftim: të festojmë së bashku pavarësinë

Të nderuar bashkatdhetarë, Ju njoftojmë se me rastin e 12 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, do të shfaqet një program kulturo- artistik, më datën 22 shkurt 2020, duke filluar nga ora 18, në: Hanssted Skole, Rødbyvej nr 2, 2500 Kopenhagë. Hyrja: Falas Rezervimi për pjesëmarrje i domosdoshëm në tel.24829463 Info praktike: Në hymje duhet të […]

Lexo më shumë...

Shënohet 17 shkurti në Kopenhagë

Në mbrëmjen e së enjten me datë 20 shkurt në Kopenhagë, nga ora 18.00, Konsullata e Republikës së Kosovës në Danimarkë organizoi një takim me koktej me rastin e 12 vjetorit të pavarësisë së Kosovës. Në këtë manifestim ishin të ftuar edhe shoqatat, klubet, mediumet dhe aktivistë nga diaspora në Danimarkë. Manifestimi ishte i organizuar […]

Lexo më shumë...

Libra falas për fëmijët e diasporës nga MDIS e Kosovës

NJOFTIM NGA: Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike Të dashur mësimdhënës në diasporë, Pas pranimit të librave 📖 dhe materialeve tjera përcjellëse✏️📀nga MASHT për mësimin plotësues në diasporë, ka filluar shpërndarja e tyre bazuar në kërkesat e pranuara nga mësimdhënësit e diasporës në MDIS. Pas furnizimit me librat e niveleve I, II dhe III në […]

Lexo më shumë...

Aleanca për Shqiptarët takon diasporën

Aleanca për Shqiptarët është partia e vetme nga RMV që nuk e harron diasporën. Edhe në zgjedhjet e fundit ishte për vizitë në diasporë për ti ndëgjuar hallet dhe kërkesat që ka diaspora. Këtë rradhë, Aleanca për Shqiptarët do të vijë me këtë përbërje: z.Ziadin Sela (kryetar), Arben Taravari (sekretar), Vullnet Ferati (nënkryetar), si dhe […]

Lexo më shumë...