2003 – 2021 – aktuale.dk

Lajme

Sot u mbushën 18 vite, që kur Revista aktuale doli në shtyp.

1 qershor 2003 doli në shtyp numri i parë

1 qershor 2021 – sot mbush 18 vite në treg me lexuesit

Filluam me botim në letër dhe shitje prej 80-100 revista në Kopenhagë, pas 18 viteve revista Aktuale publikohet vetëm në mënyrë digjitale dhe ka afër 4.000 lexues online.

Faleminderit për besimin tuaj.

Me nderime

Bardhyl Islami

Kryeredaktor

Aktuale.Dk