Z.Muj Berisha – kandidat për këshilltarë në komunën Lolland në Danimarkë

Lajme

Zgjedhjet Komunale dhe Regjionale 2021 në Danimarkë, këtë rradhë janë të pasura mirë me kandidat shqiptarë për këshilltarë në komuna dhe regjione. Z.Muj Berisha kërkon mandatin e tretë si këshilltarë në komunën Lolland.

Votoni dhe përkrahni z.Muj Berisha i cili ka kontribuar dhe punuar shumë në këtë komunë për shkollim, punësim, barazi, mirëqenie dhe kushte të mira në shtëpi të pleqëve.

Të urojmë suksese në zgjedhjet komunale dhe regjionale 2021 në Danimarkë

Nga: Bardhyl Islami

Burim info: https://www.facebook.com/mujberishalolland