Z.Mexhatit Latifi – kandidat për regjionin e Nordjyllandit në Danimarkë

Lajme

Në këto Zgjedhjet Komunale dhe Regjionale 2021, z.Mexhaiti kërkon mandatin e tretë si këshilltar në regjionin e Nordjyllandit.

Votoni dhe përkrahni z.Mexhait Latifi i cili ka kontribuar shumë në këtë regjion për barazi, mirëqenie si dhe në fushën e mjekësisë.

Z.Mexhait Latifi njihet shumë edhe si njeri human i cili ka ndihmuar shumë për vendlindjen e tij në fsh. Sllatinë, për komunën e Tearcës si dhe për komunën e Tetovës në RMV.

Të urojmë suksese në zgjedhjet komunale dhe regjionale 2021 në Danimarkë

Burim info: https://lokalafdelinger.socialdemokratiet.dk/region/nordjylland/regionsraadsmedlemmer/medzait-ljatifi/

Nga: Bardhyl Islami