URIME KURBAN BAJRAMI

Lajme

URIME KURBAN BAJRAMI, për gjithë lexuesit tanë të besimit Islam. Urojmë të festoni bashkë me familjet e tuaja dhe me shoqërinë ku jetoni, duke ndarë mirësi, lumturi, shëndet dhe paqe në mes veti.

Paqa dhe mëshira e zotit qoftë mbi ju.

 

Me nderime

Redaksia Aktuale