Seriali për fëmijë “Zoki Poki”, tani transmetohet edhe në Danimarkë

Meso per danimarken

Lektyra shkollore për fëmijët në shkollë fillore ” Zoki Poki” nga autorja maqedonase Olivera Nikollova e botuar në vitet e 80’ta, para dy viteve u realizua në film serik për fëmijë në Shkup, ndërsa para 1 muaj televizioni publik Danimarkës DR, bleu të drejtën e transmetimit në përkthim danisht.

Seriali maqedonas për fëmijë “Zoki Poki”, momentalisht transmetohet në televizionin publik danez DR dhe është shumë i pëlqyer nga fëmijët danez.

Ndiqeni gjitha episodët serialit këtu:

https://www.dr.dk/drtv/saeson/zoki-poki_308296

Burim info: Televizioni publik i Danimarkës – DR.dk

Nga: Bardhyl Islami