Njoftim nga KF Liria në Herlev – Danimarkë

Lajme

Bashkohu dhe përkrah klubin e vetëm futbollistik shqiptar FK Liria në Herlev të Danimarkës.

Kryesia e FK Liria, njofton se nga sot mund të bëni pagesën e anëtarësisë vjetore për 2020 prej 300 DKK.

RISI- me pagesën prej 300 kr ju fitoni edhe një kartelë vjetore me të cilën mund të hyni falas ti ndiqni ndeshjet futbollistike të FK Liria në terrenet nikoqire.

Anëtarësinë vjetore mund ta bëni në:
– MobilePay: 302249 ose
– transfer bankar: Reg nr: 1551 dhe Konto nr. 0011041620

PS: shkruani emrin dhe mbiemrin në pagesë ose kontaktoni në FB.

Shiko videonjoftimin nga kryesia e KF Liria këtu:

 

Me nderime
Kryesia e KF Liria