Muslimanët, me 1 janar pastruan falas qendrën e Kopenhagës

Meso per danimarken
“Muslimanët për paqë” quhet shoqata e muslimanëve në Kopenhagë, e cila për gjashtë vite me rradhë me anëtarët e vet e pastrojnë sheshin dhe qendrën e Kopenhagës.

Ata në mëngjesin e hershëm me 1 janar, pastruan sheshin Rådhuspladsen në Kopenhagë nga mbeturinat e fishekzjarreve dhe mbeturinave tjera të banorvë që festojnë vitin e ri.

Risi për sivjet ishte se kjo shoqatë me anëtarët e vet, u organizua dhe pastroi falas edhe qendrën e qytetit të dytë më të madh në Danimarkë, Århus.

Ky është një gjest human për t’u përshëndetur dhe duhet të merret si shembull i mirë nga gjithë bota.

Nga: Bardhyl Islami