Libra falas për fëmijët e diasporës nga MDIS e Kosovës

Lajme

Të dashur mësimdhënës në diasporë,

Pas pranimit të librave ? dhe materialeve tjera përcjellëse✏️?nga MASHT për mësimin plotësues në diasporë, ka filluar shpërndarja e tyre bazuar në kërkesat e pranuara nga mësimdhënësit e diasporës në MDIS.

Pas furnizimit me librat e niveleve I, II dhe III në Ambasadat e Republikës së Kosovës në SHBA, Londër, Gjermani, Austri dhe Kroaci, shpërndarja ka vazhduar edhe në shtetet tjera.

Tani librat mund t‘i gjeni edhe në ambasadën e Kosovës në Bern, në konsullatën e Kosovës në Cyrih në konsullatën e Kosovës në Milano, si dhe në ambasadën e Kosovës në Slloveni.

Duke ju falënderuar për bashkëpunimin tuaj të vazhdueshëm?, ju dëshirojmë një vit të mbarë dhe të suksesshëm.

#mësimiplotësuesnëdiasporë #mësoshqip