Falja e Namazit për fillestar

Lajme

Për të gjithë shqiptarët mysliman, disa dashamirë të fesë islame kanë përgatitur në mënyrë vizuale, me përshkrim dhe me përkthim në gjuhën shqipe një program për faljmen e namazit. Këtë keni mundësi edhe ju ta shkarkoni në kompjuterin tuaj ose si aplikacion (app) në smartfonin/mobilin tuaj. Shikoni, lexoni dhe përdoreni këtë mundësi falas nga www.faljaenamazit.com