KF Liria shkëlqen në Danimarkë

Lajme

Edhe pas shtatë ndeshjeve, KF Liria nga Herlev’i mbetet e pamposhtur dhe tani ndan vendin e 1 në ligën e parë në Serinë e ishullit të Sjaeland’it. Diferenca në gola të shënuar e ndan nga ekipi i vendit të parë, ndërsa me poena janë njësoj dhe kanë nga 19 poena.

KF Liria ka gjithësej 3 ekipa/ klube që garojnë në 3 liga të ndryshme. Në ndeshjet e raundit të fundit të luajtur dje:

-Ekipi i 1 i KF Liria fitoi me 3:1 kundër Farum BK si vendas në ligën e 1 në serinë e ishullit të Sjaeland’it

-Ekipi i 2 i KF Liria fitoi poashtu por me 2:3 kundër FC Hornsherred si mysafir në Serinë e 3, dhe;

-Ekipi i 3 i KF Liria, luajtën baraz me 3:3 kundër FC Hvidovre / Barberen IF si mysafir në Serinë e 4.

FORCA LIRIA FK, redaksia jonë ju uron suksese në të ardhmen për titullin e kampionit në ligë.

Nga: Bardhyl Islami