IMSAKIJA 2020 PËR DANIMARKË

Lajme

Të premten me 24 prill 2020 fillon muaji i shenjtë i Ramazanit. Kjo është Imsakija me kohët, që është e përpiluar nga tri xhamitë shqiptare që funksionojnë në Kopenhagë në kuadër të:
-BISH (Bashkësia Islame Shqiptare në Danimarkë),
-Xhamia Qendrore Shqiptare në Danimarkë dhe
-Shoqata Kulturore Shqiptare – Nerashti

Redaksia e Revistës Aktuale ju uron gjithë lexuesve të fesë Islame, me fat Muajin e Ramazanit dhe agjërim të lehtë.