Gjendja e listës zgjedhore sipas KSHZ në RMV

Lajme

Verifikoni online, a jeni të regjistruar në listën zgjedhore të KSHZ në RMV.

Udhëzim për shfrytëzimin e aplikacionit:

Shkruani numrin tuaj amë dhe numrin nga fotografia dhe klikoni KËRKO.

Do të merrni informacion kthyes se vallë të dhënat tuaja gjenden në Listën zgjedhore.

Ju, mund të bëni kërkime në Listën zgjedhore sipas emrit dhe mbiemrit, ose kërkime në Listën zgjedhore sipas adresës në RMV.

Burim info: KSHZ në RMV

Nga: Bardhyl Islami