GËZUAR PASHKËT për besimtarët Ortodoks

Lajme

GËZUAR PASHKËT, për gjithë lexuesit tanë të besimit krishter ortodoks që sot pas ditëve të agjërimit festojnë me familjet e tyre dhe me shoqërinë ku jetojnë duke ndarë mirësi, lumturi, shëndet dhe paqe.

Me nderime

Redaksia Aktuale