Gëzuar Fitër Bajramin

Lajme

Gëzuar Fitër Bajramin për gjithë lexuesit e besimit Islam. Zoti ua pranoftë agjërimin gjithë besimtarëve Islam që për 30 ditë kanë agjëruar. Urojmë që festa tjetër e Bajramit të festohet me shëndet të plotë, pa pandemi, me lumturi dhe begati në familjet tona.

Me nderime

Redaksia Aktuale