DANIMARKË: Mbahet Konferencë e mjekëve shqiptarë në Europë

Lajme

5 MARS 2022, Ora 10.00- 16.00

Vendi: Herlevgårdsvej 18-20, 2730 Herlev- Kopenhagë- Danimarkë

 

Konferenca e XI-të shkencore europiane!

Organizatore: Federata, Mjekët Shqiptarë Europë (AMFE )

Ftojmë profesionistët e shëndetit në Danimarkë (Mjekë, Dentist, Infermier, Shkencat mjekësore, Fizioterapist etj.) të marrin pjesë në eventin e organizuar nga Federata:

❐Themelimi i Degës së Federatës në Danimarkë, AMFE-Danimarkë

❐Konferencë e akredituar, Publikim i revistës shkencore

❐Mbrëmje GALA dhe Koncert Live

🔹Regjistrimi si Kandidatë për Kryesinë e AMFE-Danimarkë, regjistrimi për pjesëmarrje pasive dhe dërgimi i abstrakteve është i mundur deri më 15. Shkurt në emailin tonë zyrtar: info@amfe-federation.eu

 

Kjo konferencë mbikëqyret nga Bordi internacional i Federatës (Dr. Gazmend Berisha, Ornela Ademi, Bernarda Radoncic, Dr. Rubena Maci, Dr. Fatjona R. Lubonja) dhe ka mbeshtetje nga Mjeket e Danimarkës ( Musa Krasniqi) si dhe atdhetarë shqiptare ( Ibrahim Xhemajli, RTVZiK – Radio Televizioni “Zëri i Kosovës” Danimarkë, Adnan Aliti).

Ju mirëpresim!

Me respekt

Stafi AMFE

www.amfe-federation.eu