Danimarka nikoqire e UEFA EURO 2020

Meso per danimarken

Danezët shquhen për organizimin e festave, ku gjithë kënaqen dhe përjetojnë festën në mënyrë të jashtëzakonshme.

Kopenhaga do të presë katër ndeshje (tre ndeshje në grupe dhe një në raundin e 16 finalistëve) si nikoqire e EURO 2020 në periudhën nga 11 qershori deri më 11 korrik 2021. Të katër ndeshjet do të jenë katalizatori për krijimin e feste të jashtëzakonshme kombëtare të futbollit këtu në Danimarkë.

Gjatë finaleve të Kampionatit Evropian, ju jeni të mirëpritur të shikoni ndeshjet në Ofelia Plads në Kopenhagë, ku danezët dhe tifozët e futbollit mund të përjetojnë shumë aktivitete të ndryshme gjatë ditëve. Bëhu gati dhe gëzohu për një program të mbushur me argëtim, shikim të ndeshjeve falas në ekran të madh dhe loja të ndryshme falas.

 

EURO2020 ndeshjet në stadiumin Telia Parken në Kopenhagë:

  • E Shtunë, 12 Qershor 18:00: Danimarka vs. Finlanda
  • E enjte 17 qershor 18:00: Danimarka vs. Belgjika
  • E hënë, 21 qershor 21:00: Rusia vs. Danimarka
  • E hënë, 28 qershor 18:00: 1/8 finale

 

Nga: Bardhyl Islami

Burim info: https://www.copenhageneuro2020.dk dhe  https://www.uefa.com/uefaeuro-2020/