Tetova, interesante dhe tragjike

Lajme
Tetova është qytet me vetëm 2 parqe te gjelberuara. Njëri park eshte ai afer xhamise se larme dhe mirembahet nga udheheqesit e xhamise se larme, ndersa tjetri eshte parku sportiv i cili eshte parku i vetem me lojera per femije. Ky park eshte ndertuar ne kohen e Tito’s. Interesant, asgje nuk qenka ndertuar ne kete park qe nga koha kur une luaja me shoket ne femijerine time.

 

Prap mire qe ne Tetove nuk ka shume kriminalitet, kur te marresh parasysh kushtet ku rritet nje njeri atje. Ne femijeri, ska vende publike/ parqe me lojera zbavitese, ne rini ska asnje vend argetues (Tetova nuk ka pishina te mbuluar publike, nuk ka salla sportive, nuk ka kinema, nuk ka teater, nuk ka biblioteke te madhe qe ploteson kushtet e 200 mije banoreve, etj), dhe per pleqet ka vetem nje park afer xhamis se Larme dhe asgje tjeter.

Nga: Bardhyl islami

Foto: TetovaSot