Gëzuar Fitër Bajramin!

Lajme

Gëzuar festën e Fitër Bajramit të gjithë lexuesve të besimit Islam. Pas një muaj agjërimi, të premten me 21 prill, besimtarët Islam festojnë Fitër Bajramin. Urojmë që në këtë ditë festë, gjithë besmitarëve t’iu pranohet agjërimi dhe të kenë plot dashuri, lumturi dhe shëndet bashkë me familjet e tyre.

Me nderime

Redaksia AKTUALE.dk