Njoftim nga Ambasada e R.Maqedonisë së Veriut në Danimarkë

Lajme

Më 20.04.2021 z.Faton Bejta, Ambasador i jashtëzakonshëm dhe fuqiplotë i Republikës të Maqedonisë së Veriut, në emër të Kryetarit të Republikës të Maqedonisë së Veriut Stevo Pendarovski, dorëzoi letrat kredinciale Lartëmadhërisë së Saj Mbretëreshës Margarete II.

 

Burim info: Ambasada e RMV në Danimarkë