Kandidatët për kryetar shteti të RMV

Lajme
Në zgjedhjet për kryetar shteti të RMV që do të mbahen me 21 pril 2019 do të garojnë 3 kandidat:

Me numër 1 garon Blerim Reka – kandidat i pavarur (me mbëstetje nga partitë shqiptare Aleanca me Besë)

Me numer 2 garon Gordana Siljanovska Davkova nga partia maqedone VMRO-DMPNE dhe

Me numër 3 garon Stevo Pendarovski nga partia maqedone LSDM

 

Në këto zgjedhje për kryetar shteti të RMV, është hera e pare që shqiptarët në RMV garojnë me një kandidat të përbashkët z.Blerim Reka në këto zgjedhje.

Nga: Bardhyl Islami