Emision dokumentar – Bukuritë e bjeshkëve të Sharrit në Tetovë

Lajme

Mali Sharr shtrihet në mes të Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë. Radio klubi WAT nga Tetova dhe disa aktivistë dhe adhurues të natyrës kanë realizuar një emision dokumentar ku synim kryesor kanë patur arritjen në majën Kubilica të malit Sharr. Gjatë emisionit mund të shihni dhe bukuritë që ka mali Sharr.