RTV Zëri i Kosovës festoi 25 vjetorin në Danimarkë

Lajme
E diela e 30 nentorit 2014 ishte date festive per shqiptaret. Ne kete date RTV Zeri i Kosoves ne Danimarke festoi 25 vjetorin e themelimit si dhe u festua 28 nentori dita e flamurit shqiptar dhe pavaresia e Shqiperise.

Ne manifestim ishin dhe te ftuarit special z. Adem Demaci, ministri i diaspores i Kosoves z. Ibrahim Makolli, ambasadoret shqiptar ne Suedi dhe Danimarke dhe shume personalitete tjera ketu ne Skandinavi.

Nga: Bardhyl Islami