Rinovo kartën e anëtarësimit të KF Liria për sezonin 2021/2022

Lajme

Fillimi i sezonit të futbollit është në prag të hapjes, kështu që tani është koha për të blerë kartën tuaj të anëtarësimit të KF Liria për sezonin e ardhshëm. (Mos harroni të porosisni një kartë shtesë menjëherë, për shembull për një mik apo anëtar të familjes).

Karta e anëtarësimit ofron:

– hyrje falas në të gjitha ndeshjet tona si nikoqir

– mbështetje për klubin për t’i bërë gjithë gjërat pak më të shijshme

– zbritje në blerjet nga partnerët tonë të zgjedhur

Ju merrni një kartë anëtarësie vetëm për 300 DKK dhe ajo mund të porositet duke dërguar 300DKK në numrin MobilePay 302249 ose përmes transferit bankar në numrin e regjistrit nr. 1551 të numrit të llogarisë 0011041620.

Në transferim, shkruani emrin dhe mbiemrin e personit ose personave për të cilët jeni duke porositur kartën e anëtarësisë. Kartën do ta merrni në hyrje të stadiumit të FK Liria në ndeshjen si nikoqir.

Forca Liria

Me nderime

Kryesia e KF Liria – Danimarkë