Letër bashkëpunimi nga Ministria e Diasporës së RMV’së

Të nderuar lexues, Bashkëpunimi ynë me institucionet nga atdheu vazhdon të zgjerohet. Dje pranuam Letër bashkëpunimi nga ministri i sapozgjedhur pa resor i angazhuar për diasporën e RMV’së z. Xhamail Çupi. Ne si redaksi e Revistës AKTUALE falemenderojmë dhe vlerësojmë Ministrinë e diasporës së RMV’së që na ka përzgjedhur për bashkëpunim, si medium me besueshmëri […]

Lexo më shumë...

DANIMARKË: Mbahet Konferencë e mjekëve shqiptarë në Europë

5 MARS 2022, Ora 10.00- 16.00 Vendi: Herlevgårdsvej 18-20, 2730 Herlev- Kopenhagë- Danimarkë   Konferenca e XI-të shkencore europiane! Organizatore: Federata, Mjekët Shqiptarë Europë (AMFE ) Ftojmë profesionistët e shëndetit në Danimarkë (Mjekë, Dentist, Infermier, Shkencat mjekësore, Fizioterapist etj.) të marrin pjesë në eventin e organizuar nga Federata: ❐Themelimi i Degës së Federatës në Danimarkë, […]

Lexo më shumë...

Danimarka hoqi kufizimet vetëm për banorët e saj, jo edhe për turistët!

Vendimin që solli sonte qeveria e Danimarkës se, nga 1 shkurt të hiqen gjitha kufizimet dhe të shpallet covid19 si sëmundje jokritike për shoqërinë, vlejnë vetëm për banorët rezidentë të Danimarkës. Për gjithë turistët që dëshirojnë të vizitojnë Danimarkën, vazhdojnë kufizimet e njëjta derisa qeveria të sjellë një vendim të ri. Nëse doni të vizitoni […]

Lexo më shumë...

Nga 1 shkurt 2022, Danimarka heq gjitha kufizimet

Në një konferencë për mediumet, sonte në ora 18.30, qeveria e Danimarkës informoi se nga 1 shkurt 2022 Danimarka heq gjitha kufizimet për parandalim të infektimit me covid19, me këtë nënkuptohet kthim në jetë normale: pa maskë, pa koronapasaportë, pa kufizime. Ndërsa nga 5 shkurt 2022, qeveria e Danimarkës nuk e llogarit më covid19 si […]

Lexo më shumë...