Ambasada e Kosovës

Ambasadat

Lexues i nderuar. Këtu ju ofrojmë adresat e ambasadave të shteteve nga vijnë bashkatdhetarët tanë shqiptarë që jetojnë në Danimarkë. Ambasadat e shteteve në vijim ofrojnë shumë shërbime nëpërmjet telefonit, shërbime online/ digjitale si dhe drejtpërdrejtë në adresën e tyre, prandaj është mirë që shfrytëzoni këto shërbime.

Ambasada e Republikës së Kosovës në Danimarkë
Adresa: Frederiksholms Kanal 4, st, tv
DK- 1220 København K
Tel.: +45 50 33 67 55
http://www.ambasada-ks.net/de/?page=1,125
https://da-dk.facebook.com/consulate.copenhagen