Ambasada e Shqipërisë

Ambasadat

Lexues i nderuar. Këtu ju ofrojmë adresat e ambasadave të shteteve nga vijnë bashkatdhetarët tanë shqiptarë që jetojnë në Danimarkë. Ambasadat e shteteve në vijim ofrojnë shumë shërbime nëpërmjet telefonit, shërbime online/ digjitale si dhe drejtpërdrejtë në adresën e tyre, prandaj është mirë që shfrytëzoni këto shërbime.

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Danimarkë
Adresa: Frederiksholms Kanal 4, st, tv
DK- 1220 København K
Tel.: +45 3391 7970 / 79
Fax: +45 3391 7969
www.ambasadat.gov.al/denmark
https://da-dk.facebook.com/AlbaniaInDenmark
email: embassy.copenhagen@mfa.gov.al