Shoqata & Klube

Monday, 15 August 2016 21:23

Përvjetori i SHKSHD në Danimarkë

Written by
Rate this item
(0 votes)
Sot me datë 15 gusht 2016, Shtëpia Kulturore Shqiptare Daneze mbush 7 vjet që nga inaugurimi i objektit të blerë nga vet anëtarët e SHKSHD në vitin 2009.


Për hapjen e SHKSHD, shqiptarët në Danimarkë filluan organizimin e tyre që nga qershori i vitit 2003 ku formuan këshillin e përkohshëm të SHKSHD, që veproi deri më dhjetor të 2009. Ky këshill përpiloi Rregulloren e SHKSHD, me cka, më pas u zgjodh këshilli i ri i SHKSHD.
Këshilli i ri zgjodhi kryesinë udhëheqëse të SHKSHD. Kryesia dhe këshilli i SHKSHD ka mandat 2 vjecar dhe të zgjedhurit në këto poste janë vet anëtarët e SHKSHD dhe kanë të drejtë të zgjidhen maksimalisht 2 herë nga 2 vjet.
Momentalisht SHKSHD numëron afërsisht 1700 anëtarë.
Burim info: www.shkshd.dk

 

Nga: Bardhyl Islami

Read 1512 times Last modified on Monday, 15 August 2016 21:23
More in this category: « Shoqata & klube

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 5.49
Perendimi i diellit - ora 20.37
Shkurtimi i ditës për 2 orë e 39 minuta
Hëna e re do të dalë me 30 gusht
Hëna e plotë u bë me 15 gusht

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk