Shkolla Shqipe

Wednesday, 01 June 2016 16:01

Mësimi në gjuhën amtare 2016/2017

Written by
Rate this item
(0 votes)
Rregjistrimi për mësim në gjuhën amatare në vitin shkollor 2016/2017 në komunën e Kopenhagës.Fëmijët me banim në komunën e Kopenhagës
Rregjistrimi për mësimin e gjuhës amatare në vitin shkollor 2016/2017 bëhet në mënyrë digjitale.
Prindërit, fëmijët e të cilëve kanë ndjekur mësimin në vitin shkollor 2015/2016 do të pranojnë një fletërregjistrim në eBoks para pushimit veror.

Mësimi në gjuhën amatare është falas për nxënësit e klasë 0 – 5, ndërsa për nxënësit e klasës së 6 – 9, mësimi në gjuhën amatare është me pagesë.

Prindërit e fëmijëve, që për herë të parë dëshirojnë të rregjistrohen në mësimin e gjuhës amatare në vitin shkollor 2016/2017 duhet të kontaktojnë administratën e shkollës ku nxënësi ndjek mësimin. Pastaj prindërit do të pranojnë fletërregjistrimin në eBoks.
Nëse fëmija shkon në shkollë private dhe banon në Kopenhagë, duhet të na kontaktojë neve në e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Fëmijët me banim jashtë komunës së Kopenhagës
Rregjistrimi për mësimin e gjuhës amtare për vitin shkollor 2016/2017 bëhet në mënyre manuale. Duhet plotësuar një fletërregjistrim për fëmijët me banim jashtë komunës së Kopenhagës.

Fletërregjistrimi duhet të plotësohet dhe duhet të përmbajë:
-    Nënshkrimin e prindit
-    Mënyrëne pagesës prej komunës ku banon nxënësi

Komuna ku nxënësi banon duhet t’a dërgojë fletërregjistrimin në This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Børne- og Ungdomsforvaltningen
Københavns Rådhus
1599 København V
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel +45 3366 3366
 
http://www.kk.dk/modersmaal

Read 1814 times Last modified on Thursday, 23 June 2016 16:21

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 7.21
Perendimi i diellit - ora 18.34
Shkurtimi i ditës për 6 orë e 15 minuta
Hëna e re doli me 28 shtator
Hëna e plotë do të bëhet me 13 tetor

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk