Shkolla Shqipe

Rregjistro fëmijën për të ndjekur mësimin plotësues në gjuhën amtare për vitin e ardhshëm shkollor 2018/2019. Afati i rregjistrimit është i hapur. Fëmijët e klasës 0 deri në të 9, që përdorin një gjuhë amtare tjetër përveç danisht, mund të marrin mësim në gjuhën amtare në qytetin e Kopenhagës.
Wednesday, 01 June 2016 16:01

Mësimi në gjuhën amtare 2016/2017

Written by
Rregjistrimi për mësim në gjuhën amatare në vitin shkollor 2016/2017 në komunën e Kopenhagës.
Monday, 29 February 2016 19:26

Del në shitje libri - Abetare e Posaçme

Written by
Për nxënësit shqiptarë jashtë Republikës së ShqipërisëAutorja: Urti OsmaniTitulli I librit: Abetare e Posaçme Për nxënësit shqiptarë jashtë Republikës së ShqipërisëNumri I faqeve: 48Botues: Shtypshkronja “Milenium i Ri”Shtypi: Shtypshkronja “Milenium i Ri”Donator: AIITC
Të nderuar prindër Nga viti shkollor 2015/16 rregjistrimi do të bëhet vetëm në mënyrë digjitale.Për këtë shkak, GJITHË nxënësit do të rregjistrohen në mësimin e gjuhës amtare në mënyrë digjitale me NemID.Kjo vlen për nxënësit që ndjekin mësimin tani dhe për nxënësit e ri që dëshirojnë të fillojnë. Rregjistrimi mund të bëhet në perudhën nga 1 maj 2015 – 1 korrik 2015.
Agjencia për Migracion e Maqedonisë me zv.drejtor Osman Shukriu ka dhuruar 10 abetare mbarëkombëtare dhe 15 libra të gjuhës shqipe për nxënësit shqiptar në Kopenhagë të Danimarkës.
Ministria e diasporës e Kosovës me ministrër z.Ibrahim Makolli, që nga themelimi i kësaj ministrie është kujdesur shumë për shqiptarët në diasporë, pa dallim nga vijnë ata. Këtë vit shkollor do të gëzohen edhe nxënësit shqiptarë që ndjekin mësimin shqip në Danimarkë.
Page 1 of 2

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 7.21
Perendimi i diellit - ora 18.34
Shkurtimi i ditës për 6 orë e 15 minuta
Hëna e re doli me 28 shtator
Hëna e plotë do të bëhet me 13 tetor

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk