Gjuha Shqipe

Nga: Aurenc Bebja (Francë), 19 Mars 2016 - Shkrimi më poshtë, në një gegnishte të mrekullueshme, i cili më ra në dorë falë mikut dhe kontribuesit tim të parë në blog, Avni Dani, na kthen në Matin e vitit 1930.
Saturday, 02 November 2013 09:52

10 këshilla leximi për ty dhe fëmijën tënd

Written by
Për të gjithë ju që lexoni libra, për të gjithë ju që u lexoni libra fëmijëve tuaj dhe për gjithë ju që duhet ti këshilloni fëmijët tuaj se si të lexojnë libra, Qendra Nacionale për Dituri dhe Lexim në Danimarkë ofron 10 këshilla leximi.
Sunday, 30 September 2012 19:25

Gjuha shqipe & letërsia

Written by
... së shpejti ... mëso gjuhën shqipe...

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 4.28
Perendimi i diellit - ora 21.39
Zgjatja e ditës për 10 orë e 29 minutë
Hëna e re doli me 3 qershor
Hëna e plotë do të bëhet me 17 qershor

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk