Bizneset

Sunday, 30 September 2012 19:07

Alba Turist

Written by
Rate this item
(0 votes)
Linjë autobusi Suedi/Danimarkë - Maqedoni dhe anasjelltas.
Read 2821 times Last modified on Monday, 01 October 2012 17:45
More in this category: « Aslani Rejser

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 5.49
Perendimi i diellit - ora 20.37
Shkurtimi i ditës për 2 orë e 39 minuta
Hëna e re do të dalë me 30 gusht
Hëna e plotë u bë me 15 gusht

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk