Njoftime

Saturday, 23 April 2016 11:00

Ditët e Kulturës Shqiptare në Danimarkë

Written by
Shqiptaret e Danimarkes mbajne manifestimin kulturor “Ditët e kulturës Shqiptare ne Danimarke”.  Manifestimi mbahet nga data 24 prill deri me 2 maj 2016. Ky manifestim organizohet nga Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Kopenhagë në bashkëpunim me Ministrinë e Diasporës së Kosovës dhe RTVZiK dhe mbëshhtetur nga Bashkia e Frederiksbergut, Shoqata ’97, Shoqata “Zenel Hasani”, Shoqata “Rrënjët Shqiptare në Skandinavi” dhe Caffe Maccador me pronar Fejsal Dalipi.
Nga data 4 maj deri me 29 maj 2015, piktori shqiptar nga Tetova, Natmir Lura do të mbajë një ekspozitë personale me temën POP EXPRESSIONISM. Ekspozita mbahet në cdo ditë pune ne lokalet e PFA PENSION ne adresen Sundkrogsgade 4, 2100 Kopenhagë Ø.
NJOFTIM: Ministria e Diasporës, me qëllim të zgjerimit të njohurive të nxënësve shqiptarë nga diaspora, përafrimit me vendlindjen dhe krijimin e kontakteve me moshatarët e tyre, organizon dy kampe verore të diturisë “Ta njohim atdheun”. Kampi i parë do të organizohet nga data 6 deri më 11 korrik 2015, kurse kampi i dyte nga data 5 deri 10 gusht 2015 . Kampi do të mbahet në Komunën e Artanës ( Novobërdë).
Ministria e Diasporës e Kosovës me ministër z. Ibrahim Makolli organizon manifestimin për festat e nëntorit dhe inaugurimin e Qendrës Kulturore e Kosovës në Suedi. Manifestimi mbahet të dielën me 30 nëntor 2014 në ora 12.00 në adresën: Smedvagen 27, 30266 Troninge Halmstad, Suedi.
Lënda: Ftesë për pjesëmarrje në konferencën e pestë vjetore me organizatat e mërgimtarëve në Republikën e Maqedonisë Të nderuar...
Informim 1.    Ju informojmë se Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë  shpalli  zgjedhjet e parakohshme për deputet në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, të cilët do të mbahen më 27 prill 2014.
Page 2 of 4

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 6.40
Perendimi i diellit - ora 19.47
Zgjatja e ditës për 6 orë e 11 minuta
Hëna e re do të dalë me 16 prill
Hëna e plotë u bë me 31 mars

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk