Njoftime

Situata e vështirë ekonomike të mundon, por kur asaj i shtohet edhe sëmundja e njërit prej antarëve të familjes atëherë thonë e keqja s’ka kufi. Kështu ka ndodhur edhe në familjen e Shaban Bislimit në fshatin Sellcë të Tetovës.
Wednesday, 05 December 2012 17:48

Njoftim nga Ambasada e Maqedonisë në Danimarkë

Written by
Përmes këtij njoftimi bashkatdhetarët që jetojnë në Danimarkë mund të aplikojnë dhe mund të marrin pasaportat e Maqedonisë permes Ambasades se RM-se ne Kopenhage.
Saturday, 01 December 2012 17:43

Njoftim - Kontrolloni të dhënat në Listën zgjedhore

Written by
Në lidhje me mundësinë ligjore për të kontrolluar të dhënat në Listën zgjedhore, me mënyrën që të regjistroheni, shtoni ose fshirjen e të dhënave në Listën zgjedhore, Ju njoftojmë se ju keni të drejta  në pajtim me nenin 48 paragrafi 1 dhe 3 të Kodit zgjedhor, citojmë:
Njoftohen të gjithë shtetasit e Maqedonisë të cilët qëndrojnë përkohësisht ose me banim të  përhershëm në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Kanada, Australi, Zelandën e Re, Republikën Federale të Gjermanisë, Suedi, Danimarkë, Holandë, Belgjikë, Francë, Britaninë e Madhe, Zvicër, Itali, Austri dhe Slloveni se gjatë vitit 2013 do të mund të japin kërkesë për marrjen e pasaportës  në përfaqësitë diplomatike konsullore të R. Maqedonisë në shtete e lartpërmendura.
Shtetasit e Republikës së Maqedonisë të cilët jetojnë dhe qëndrojnë  përkohësisht apo me vendbanim të përhershëm në SHBA, Kanada, Australi, Zelandën e Re, Gjermani, Suedi, Danimarkë, Holandë, Belgjikë, Francë, Britaninë e Madhe, Zvicër, Itali, Austri dhe Slloveni, gjatë vitit 2013 do të mund të aplikojnë për marrjen e pasaportës përmes përfaqësive diplomatike konsullore e Republikës së Maqedonisë  në këto vende, njofton MPJ-me.
Saturday, 22 September 2012 16:44

Kupa e pavarësisë mbahet në Kopenhagë

Written by
TURNIR NË FUTBOLL TË VOGËL (3+1) ME RASTIN E 100 VJETORIT TË PAVARËSISË SË SHQIPËRISË (vetëm për të riturit). Turniri mbahet të dielën me 25 nëntor 2012 nga ora 9.00, Në sallën e shkollës së Tingbjerg-ut (adresa: Skolesiden 2, Brønshøj 2700) - Danimarkë
Page 5 of 5

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 6.41
Perendimi i diellit - ora 18.00
Zgjatja e ditës për 4 orë e 24 minutë
Hëna e re doli me 6 mars
Hëna e plotë do të bëhet me 21 mars

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk